Tallers i cursos

Classes de swing a càrrec de l’associació Swing Vilafranca.

Un recorregut per la història de l'art des del món clàssic fins l'actualitat.

La dansa africana junt amb els ritmes de la percussió són estimulants, senzills i divertits. Són tant una manera de comunicar-se com una expressió de sensacions, celebracions i rituals. Dins de la dansa hi ha múltiples coreografies, al ritme del Djembe i el Dun-Dun: danses als deus, danses de rituals iniciàtics, de fertilitat...

L’objectiu del curs és la presentació d’una visió rigorosa i crítica dels aspectes més rellevants del capitalisme actual immers en una profunda crisi tot analitzant la seva evolució i les conseqüències pel conjunt de la societat.

Els cursos pretenen apropar a tots els públics la Dansa Oriental, allunyant la visió purament de seducció que se li ha atribuït a aquesta dansa i mostrar la seva vessant més artística

El ioga és submergir-se en un espai de tranquil·litat per a un mateix, on poder tenir temps de contemplar què va succeint físicament i mentalment, i aprendre a escoltar necessitats internes que sovint oblidem.

Taller trapezi

El taller va dirigit a totes aquelles persones que tinguin ganes d'iniciar-se a aquest element d'acrobàcia o per totes aquelles que en vulguin aprofundir.

Taller de circ aeri centrat en la disciplina de les teles