Enrenou

Presentació

L'objectiu del col·lectiu Enrenou és doble, per una banda busca socialitzar eines i tècniques de comunicació i disseny per tal que tothom qui vulgui pugui aprendre a fer-les servir i les pugui utilitzar, en aquest sentit el col·lectiu ja està preparant un laboratori de serigrafia de cara al mes de març.

El segon objectiu del col·lectiu és el de posar aquestes eines de comunicació i disseny al servei dels moviments socials fent que la comunicació esdevingui un actor més dins d'aquestes lluites, en aquest sentit el col·lectiu es proposa dissenyar i produir els materials comunicatius de les causes que consideri encertades. En aquesta mateixa línia, el col·lectiu vol treballar en l'anàlisi i el debat sobre el paper de la comunicació i el disseny en les lluites socials.

Manifest

Context
El Col. Enrenou té moltes coses a dir, porta dins seu un missatge de transformació social i nacional, una missiva de lluita, justícia, igualtat i solidaritat.

Idea
L'objectiu del Col. Enrenou és que aquest missatge impacti, molt fort, sobre molts i moltes, tan fort que les transformi i res torni a ser igual.

Tàctica
Ens abastim dels instruments comunicatius més contundents: el disseny gràfic, la producció de materials i les accions de carrer.

Estratègia
Esmolem les nostres eines en sessions de formació teòrica i pràctica, jornades d'experimentació, expedicions de descoberta i trobades de confabulació.

Contacte

Podeu contactar amb el col·lectiu Enrenou escrivint un mail a enrenou@casalpopular.cat