Properes activitats

dissabte, 26 agost. 17:00
El proper 26 d'agost, a partir de les 17.00h a la Plaça Jaume I, esteu totes convidades a venir a estampar el vostre ball preferit i lluir-lo durant els dies de festa.
botifarra amb mongetes
dimarts, 29 agost. 09:30
Amb l'arribada de la Festa Major s'esgota la temporada de vacances i el Casal Popular engega un nou curs farcit d'activitats, i no hi ha millor manera que fer-ho que esmorzant amb força just abans d'anar a sentir la tronada. Volem que l'esmorzar sigui un espai de trobada entre socies i simpatitzants per fer balanç d'aquests dies de vacances, veure'ns de nou les cares i engegar amb entusiasme la Festa Major i aquest nou curs que s'aproxima.
dissabte, 02 setembre. 17:30
Amb l’objectiu de reforçar el protagonisme dels infants durant la Festa Major de la vila, La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca organitzen per cinquè any consecutiu el Rodaplaces, tast d'espectacles infantils la tarda del dia 2 amb cinc propostes de diferents disciplines escèniques de petit format però de qualitat prenen els carrers del centre. Coneix la programació de l'edició d'enguany.
reactivem
diumenge, 03 setembre. 17:00
Què has fet aquest estiu? Has llegit alguna cosa interessant? Has descobert nous grups? Tens una nova afició? Has conegut algú? Porta-ho al Casal Popular! Reactivem el Casal! Una jornada per projectar noves activitats i engegar el nou curs amb les energies renovades! Amb avituallament post-FM!