Notícies

Les intenses escenes de l'artista penedesenca acoloreixen les parets de l'espai gastronòmic del Casal Popular fins al 17 de desembre. L' Amor, la sensualitat, el desig i la passió són presents amb aquesta exposició de la Nymphainna, on a través de les seves pintures i il·lustracions expressa amb sensibilitat amants estimant-se que gaudeixen de la seva intimitat efímera.
pancarta
Manifest del Casal Popular envers el context polític actual
El poper dilluns 9 d'octubre, l'espai gastronòmic del Casal Popular reobrirà les seves portes de mans de la cooperativa Pàmpol Torrat. La cooperativa té l'objectiu d'obrir l'espai a persones de totes les edats, estiguin o no vinculats a moviments socials i polítics.
Comunicat del Casal Popular de Vilafranca davant l'excepcionalitat del moment, en contra de la repressió i en defensa del referèndum!
S'apropa un nou curs i al Casal popular torna la programació de tallers. Una programació que cada vegada és més amplia i variada. Enguany us oferim la següent programació
Com cada any, amb l'arribada de la Festa Major, el Casal Popular estrena samarreta. Aquest any, com a commemoració dels 10 anys de la mort de Lluís Maria Xirinacs i en motiu del seu compromís amb la lluita per l'alliberament nacional la Duna Romagosa ens ha fet un disseny a partir d'una frase d'en Xirinacs.
El Casal Popular de Vilafranca obre un concurs públic per adjudicar l'explotació del bar-restaurant de l'entitat, situada al Carrer Sant Raimon de Penyafort, 7. Des d'aquí podreu descarregar les bases. El termini per presentar els projectes per entrar a concurs és el dimarts 15 d'agost, a l'adreça electrònica info@casalpopular.cat.
En la passada assemblea de l'entitat es va evidenciar la necessitat de saber quin és el grau de coneixement i quina opinió tenen sobre el Casal Popular tan les persones que hi estan més directament implicades com aquelles que possiblement no n'han sentit a parlar mai. És per això que s'ha confeccionat una breu enquesta que ens ajudi a obtenir aquesta informació.
L'entitat Swing Vilafranca engega per aquest mes de juliol un seguit d'intensius sobre Lindy Hop i altres tècniques de ball. Més informació a continuació
Fins a finals del mes d'abril podeu visitar al Casal Popular l'exposició "Contra la meva voluntat", que incorpora un gran nombre de relats anònims de dones que han patit algun tipus de violència obstètrica durant el seu embaràs i/o part. Igualment, l'associació Creixem en Tribu, responsable de l'exposició ens ha fet arribar els tots aquests relats perquè els pogueu consultar quan volgueu, els trobareu a continuació.

Pàgines