Mariona Rios exposa la col·lecció Valor Afegit

Qui determina el valor d'una obra: l'artista o el públic? Si una obra canvia de format, de material o d'ubicació, perd significació? Si apropem l'art al gran públic, si el fem baixar del planeta de l'elitisme, el continuarem valorant igual? Aquests són alguns dels interrogants que Mariona Rios planteja al voltant de la seva col·lecció Valor Afegit.

L'artista vilafranquina, sortida del batxillerat artístic de l'IES Milà i Fontanals és llicenciada en Belles Arts i al llarg de la seva trajectòria s'ha desenvolupat treballant tècniques com l'aquarel·la, el paper mache i més recentment la serigrafia i l'aquarel·la digitalitzada. Aquesta darrera tècnica fou l'emprada per dissenyar l'estampa de Sant Fèlix de la passada Festa Major. Actualment la Mariona treballa en un projecte personal de serigrafia artesanal amb el nom de Serendipia.

La col·lecció Valor Afegit exposada al Casal Popular s'inaugura aquest proper divendres 22 a les 21h amb una presentació per part de l'artista. L'exposició s'allargarà fins al 28 de gener

Comentaris (0)

Deixa un comentari