Estrenem cicle literari amb "Dos hiverns i un incendi" d'Aina Torres

El proper divendres es dóna el tret de sortida d’aquest cicle que constarà de la presentació d’un llibre amb caràcter mensual.

En la primera sessió, la del divendres 6 de febrer a les 7 de la tarda, es comptarà amb la presència de l’escriptora vilafranquina Aina Torres, que presentarà el seu poemari, Dos hiverns i un incendi, acompanyada d’en Pep Garcia, membre de la llibreriaL’Odissea. 
Seguidament, l’autora recitarà alguns dels seus versos acompanyada d’un acordió i un saxo, gràcies a la col·laboració dels músics Xavier Cols i Roger Martínez.En els propers mesos es presentaran altres llibres com Assumiràs la veu o Barricades, una història de la Barcelona revolucionària, demostrant l’aposta del Casal Popular no només per la cultura sinó que també per les referències literàries on la política i les qüestions socials hi siguin presents de forma directa o indirecta. 
A més, es pretén oferir un ventall prou ampli que englobi diverses tipologies textuals, des de poesia, passant per narrativa i finalitzant amb contes infantils i juvenils. 

Comentaris (0)

Deixa un comentari