Notícies

Us informem que ja us podeu inscriure als cursos i tallers que s'han preparat per aquest curs 2018/19. Podeu consultar tota la informació i fer la inscripció a trevés dels enllaços que us proporcionem. Són els següents:
Com cada any el Casal Popular edita una samarreta coincidint amb la Festa Major que a part d'ajudar al finançament de l'entitat vol ser una eina de promoció d'aquesta. D'uns anys ençà les samarretes es dediquen a figures representatives de la cultura i l'acció política, enguany va dedicada a la poetessa Maria Mercè Marçal en els 20 anys de la seva mort.
El passat dilluns es va celebrar la darrera sessió del 2017-18 d'Història de l'Art, el dissabte anterior però el grup va realitzar una sortida al Museu Nacional d'Art de Catalunya per visitar-ne la col·lecció, especialment aquelles peces referents a l període romànic.
A partir d'aquest dimarts 17/04 podreu visitar a l'espai gastronòmic del Casal Popular l'exposició "Xirinacs, la resistència i la consciència" que relata la vida i l'obra de l'activista i pensador Lluís Maria Xirinacs.
El Casal Popular de Vilafranca dona suport a la Vaga Feminista convocada per aquest proper 8 de març en pro de la igualtat de drets entre homes i dones en tots els aspectes de la vida com també d'una societat que posi la vida en el centre d'interès revaloritzant les tasques reproductives i de cures i en contra del model capitalista i heteropatriarcal impe
En aquests dies que Barcelona acull el Congrés Mundial del Mòbil i que la nostra relació amb la tecnologia es torna a posar damunt la taula dels espais comunicatius, diferents fòrums i jornades plantegen debats entorn al concepte de sobirania tecnològica, NODES vol jugar aquest paper a Vilafranca.
Qui determina el valor d'una obra: l'artista o el públic? Si una obra canvia de format, de material o d'ubicació, perd significació? Si apropem l'art al gran públic, si el fem baixar del planeta de l'elitisme, el continuarem valorant igual? Aquests són alguns dels interrogants que Mariona Rios planteja al voltant de la seva col·lecció Valor Afegit.
Les intenses escenes de l'artista penedesenca acoloreixen les parets de l'espai gastronòmic del Casal Popular fins al 17 de desembre. L' Amor, la sensualitat, el desig i la passió són presents amb aquesta exposició de la Nymphainna, on a través de les seves pintures i il·lustracions expressa amb sensibilitat amants estimant-se que gaudeixen de la seva intimitat efímera.
pancarta
Manifest del Casal Popular envers el context polític actual
El poper dilluns 9 d'octubre, l'espai gastronòmic del Casal Popular reobrirà les seves portes de mans de la cooperativa Pàmpol Torrat. La cooperativa té l'objectiu d'obrir l'espai a persones de totes les edats, estiguin o no vinculats a moviments socials i polítics.

Pàgines