Notícies

El Casal Popular de Vilafranca obre un concurs públic per adjudicar l'explotació del bar-restaurant de l'entitat, situada al Carrer Sant Raimon de Penyafort, 7. Des d'aquí podreu descarregar les bases. El termini per presentar els projectes per entrar a concurs és el dimarts 15 d'agost, a l'adreça electrònica info@casalpopular.cat.
Fins a finals del mes d'abril podeu visitar al Casal Popular l'exposició "Contra la meva voluntat", que incorpora un gran nombre de relats anònims de dones que han patit algun tipus de violència obstètrica durant el seu embaràs i/o part. Igualment, l'associació Creixem en Tribu, responsable de l'exposició ens ha fet arribar els tots aquests relats perquè els pogueu consultar quan volgueu, els trobareu a continuació.
El pintor de Sant Martí Sarroca, Pere Romagosa, ens apropa amb la seva pintura escenes que reflecteixen l'evolució del nostre entorn i en les que es poden observar pistes de les problemàtiques socials esdevinguts durant les darreres dècades. Podeu visitar l'exposició fins al 12 de març.
El proper 28 de gener, comença un altre curs de lindy hop al Casal Popular de Vilafranca. Les classes es realitzaran els dissabtes cada dues setmanes de 17:00 a 19:00h.
El taller de ioga que es desenvolupa cada dimarts al matí de 9:00 a 10:30 disposa de noves places lliures degut a que alguns participants han causat baixa. Podeu apuntar-vos a aquesta activitat enviant un correu a activitats@casalpopular.cat
La història d'un muntanyenc català represeliat pel franquisme busca micro-mecenatge per un documental. Josep Milà i Atzet, de 95 anys d'edat, li van retirar la llicència federativa de muntanya, l'any 1949, per deixar targetes amb proclames catalanistes. El documental vol ser un homenatge a la figura d'aquest entranyable excursionista català.
La Barra del Casal Popular ha arribat a un acord amb la publicació La Directa per tal d'esdevindre'n punt de distribució. Aixi doncs a partir d'ara podreu adquirir La Directa a La Barra del Casal Popular al preu normal de 2€
El 19 de novembre el Casal Popular fa una gran festa per celebrar el seu 2n Aniversari amb un seguit d'actes per a tots els públics durant tot el dia. Passeu quan vulgueu, el Casal popular tindrà les portes obertes!
A partir del mes de desembre s'instal·len al Casal Popular dues noves iniciatives, el Grup d'Aprenentatge Col·lectiu i el Grup de Comunicació No Violenta
En la vintena d'il·lustracions que s'allotgen a les parets del Casal Popular s'hi pot trobar una bona representació dels elements que configuren l'imaginari de l'artista Pere Raventós.

Pàgines