Valor Afegit

Dates: 
22/12/2017 to 28/01/2018
Autor/a: 
Mariona Rios
Descripció: 

... una obra està feta completament per aquells que la miren o la llegeixen i la fan sobreviure per les seves aclamacions o fins i tot per la seva condemna.
Marcel Duchamp. 

Qui determina el valor d'una obra: l'artista o el públic? Si una obra canvia de format, de material o d'ubiació, perd significació? Quina diferència hi ha entre una tela emmarcada i una tela cosida en forma de bossa? Si apropem l'art al gran públic, si el fem baixar del planeta de l'elitisme i la fama, el continuarem valorant igual? L'exel·lència i la popularitat són compatibles? En aquesta sala trobarem obres de serigrafia i de collage digital, dues tècniques que ens permeten reproduir imatges tantes vegades com volguem... llavors, fins a quin punt són autèntiques? 

 

Biografia: 

La Mariona Ríos Pérez va néixer l'any 1991 a Vilafranca del Penedès i des de ben petita ja li sortia la creativitat per les orelles. Seguint aquesta passió va cursar batxillerat artístic a l'IES Milà i Fontanals i es va graduar en Belles Arts. D'Erasmus a Portugal prendria l'aquarel·la com a tècnica preferida per davant els acrílics i olis imposats a la carrera.
A la tornada d'un viatge de 7 mesos per Sudamèrica, l'abisme de la incertesa la porta a escriure i a crear ninotets de circ amb paper maché. Viatja fins a Galway, Irlanda, on comença a pintar bosses de cotó a mà amb molt d'èxit.  L'Octubre de 2016 es trasllada a Granada per cursar un Màster en Arts i Educació. Allà apren la tècnica de la serigrafia. L'estiu d 2017 va ser l'encarregada de realitzar l'estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca, on aprofundí en la tècnica del collage diital amb aquarel·la. Actualment, tira endevant el seu projecte de serigrafia artesanal "Serendipia" amb els seus dissenys personalotzats.

Per més info i encàrrecs:
 www.marionarios.com - facebook.com/serendipia.page - instagram.com/serendipia - serendipia.arts@gmail.com

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge