La política s'enganxa

Dates: 
18/01/2016 to 28/02/2016
Autor/a: 
Ateneu Enciclopèdic Popular
AC 16 de setembre
Descripció: 

Normalment les trobem en fanals, parets, portes, persianes de comerços… Però ben poques vegades ens parem a observar-les. Formen part del nostre paisatge quotidià sense cridar gaire l’atenció, però són la veu dels disconformes, dels que no acaten, dels que entenen la vida com una lluita constant per a la llibertat i dels que somien amb una societat utòpica on tothom té dret a expressar les seves idees.

La impressió d’un adhesiu esta a l’abast de tothom i gairebé qualsevol col·lectiu es pot permetre difondre-les. Aquest fet fa que trobem una extrema pluralitat d’idees i opinions.
El reduït tamany dels adhesius també fa que el missatge que es pretén transmetre hagi de ser extremadament curt i directe fent que cada una d’elles sigui una veritable declaració d’intencions i no deixin indiferent a ningú.

Amb aquest recull de més de 2500 adhesius, que van des de la transició “democràtica” fins als nostres dies, pretén ser petita mostra de la lluita social que s’ha dut a terme i se segueix duent a terme arreudel mon.

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge