Di-Versions

Dates: 
09/12/2015 to 17/01/2016
Autor/a: 
Lluís Masachs
Descripció: 

Transparència, fanatisme , records, entreteniments,  influències, entusiasme, diversió, alegria, orgull, devoció, nostàlgia, … son moltes les paraules  que descriuen el meu estat d’ànim en el llarg temps que he estat preparant aquesta mostra.

Com podreu veure, son personatges de còmics, series de TV i cinema que formen part de la meva vida. Jo no he creat cap d’aquests  que veieu, però si que tots formen part de mi i segur que de molts de vosaltres.

Referents, que sense ells i les seves històries nosaltres no  seriem el que som.
Falten moltíssims personatges, tant així que he agafat els més característics ja sigui  pel seu maquillatge, màscara o quelcom que els faci diferents.
Gaudiu i feu correr la imaginació.

Salut i Bones festes!

Biografia: 

Va realitzar els estudis a l’Escola Massana de Barcelona en l’especialitat de dibuix i il·lustració. L’any 1999 va finalitzar la seva formació i des de llavors la pintura i la il·lustració han estat el seu ofici. Actualment també exerceix de professor al centre d’expressió plàstica Zigzag a Vilafranca del Penedès i al casal de la dona de Santa Margarida i els Monjos.

Durant tots aquest anys i després de realitzar una cinquantena d'exposicions arreu del Principal ha enfocat la seva obra en la representació de la cultura popular, el folklore català a través de la seva gent i les seves vivències.

Li apassiona reflectir tot allò proper , ja siguin les persones com l'espai on habita.

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge