Tastaolletes

La cooperativa La Cuina del Comú proposa un nou cicle de tallers per aquest any al Casal Popular. 

Som una cooperativa autogestionària, on treballem per una proposta gastronòmica basada en la proximitat, el consum conscient i transformador, oferint una cuina compromesa amb l'entorn i les persones.

Amb aquest projecte també ens proposem compartir els nostres coneixements culinaris i per això començarem un cicle de tallers entorn a l'alimentació vegetariana i saludable. És perensenyant això que enguany engeguem un cicle culinari, de caràcter mensual, en què s'ensenyarà a fer menjars específics en cada un amb ingredients de temporada i productors de la comarca. 

Durant el darrer trimestre de l'any es faran els següents tallers monogràfics: 

  • 7 d'octubre, hamburgueses veganes
  • 4 de novembre, untables vegetals
  • 9 de desembre, torrons i massapà vegans

El preu de l'activitat és de 15€ pels socis/es i 22€ pels no socis/es i inclou la formació i els ingredients per l'elaboració dels menjars. Tanmateix, aquest preu pot ser modificat segons el preu de la matèria prima (ho trobareu a la descripció concreta de cada monogràic). 

 

Comentaris (2)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge