Taller de trapezi

Taller trapezi

Presentació

El taller va dirigit a totes aquelles persones que tinguin ganes de començar a iniciar-se amb aquest element d'acrobàcia o per totes aquelles que en vulguin aprofundir. Al llarg del curs es treballaran figures i moviments bàsics del trapezi pels que s'inicien amb ell, així com es repassaran i es consolidarà una bona base tècnica.

Una vegada assolits aquests primers objectius s'anirà augmentant la complexitat i la dificultat de les figures per acabar trobant l'elegància i l'eficàcia en tot allò que es vagi aprenent. 

Finalment, es pretén acabar el curs amb una sèrie preparada i dissenyada per l'alumnat on cadascú podrà aportar els continguts que prefereixi de tot allò que s'hagi anat treballant durant l'any. 

L'escalfament guiat a terra, la preparació física al trapezi, el desenvolupament dels continguts i els estiraments guiats són les quatre fases en què es dividiran les classes. 

Si teniu ganes d'aprendre a volar aquesta és la vostra oportunitat!

Preu i pagament

El pagament i les inscripcions de les activitats que s'organitzen des del Casal Popular es faran trimestralment. Preus 2016/2017:

  • 69€/trimestre per socis/es del Casal Popular (23€/mes)
  • 102€/trimestre per no socis/es del Casal Popular (34€/mes)

Inscripció

Podeu realitzar la inscripció al taller en el següent enllaç.

Horaris i calendari

L'inici de l'activitat serà l'4 d'octubre i finalitzarà el 30 de juny, seguint el calendari escolar d'aquest any. Es pot realitzar l'activitat en els següents horaris:

  • Grup 1. Dimarts de 17.00 a 18.30h
  • Grup 2. Dimarts de 18.30 a 20.00h

Comentaris (1)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge