Taller de teles acrobàtiques

Presentació

L'entitat 3E creada i fornada per tres artistes, esportistes, estudiants i somiadors continuaran oferint l'oportunitat de combinar l'exercici físic amb el desenvolupament de la creativitat personal i col·lectiva mitjançant l'ús de les teles acrobàtiques. En Pere Millan, l'Anna Pascual i l'Ariadna Martí ens ofereixen un espai d’entrenament i educació corporal a dins el Casal Popular de Vilafranca del Penedès. 

Els principals objectius de les seves classes són promocionar l'activitat física i la salut, donar una formació de teles acrobàtiques i fer que cadascú prengui consciència i experimenti amb el seu cos. 

Les teles acrobàtiques és una modalitat de circ, dins el grup dels exercicis aeris, on els artistes realitzen evolucions coreogràfiques i acrobàtiques suspesos en una tela. Així doncs, aquesta disciplina és considerada dansa i esport al mateix temps, ja que per realitzar-lo es necessita força i flexibilitat i per tant, la salut i la condició física dels practicants augmenta.

Horaris i calendari

L'inici de l'activitat serà el 18 de setembre i finalitzarà el  25 de juny,  seguint el calendari escolar d'aquest any. Es pot realitzar l'activitat en els següents horaris:

  • Dilluns de 10:00 a 12:00
  • Dilluns de 12:00 a 14:00

Preu i pagament

El pagament i les inscripcions de l'activitat es farà mensualment. Preus 2017/2018:

  • 28€/mes socis/es del Casal Popular
  • 35€/mes no socis/es del Casal Popular

S'aplicarà un 10% de descompte al segon membre de la família

    Inscripció

    Podeu realitzar la inscripció al taller i demanar infromació a través de: