Taller de Dansa Oriental

Presentació

L'entitat

L'entitat Farasha neix el 2005 a Vilafranca del Penedès amb el propòsit de donar a conèixer i apropar a tots els públics la Dansa Oriental, allunyar la visió purament de seducció que se li ha atribuït a aquesta dansa i mostrar la seva vessant més artística. La companyia ofereix espectacles de gran i petit format on s'hi poden trobar diferents estils de dansa oriental i elements d'altres disciplines fruit de l'experiència i la creativitat de les seves ballarines. A més, ocasionalment incorpora músics en directe i col·laboracions d'altres artistes, fet que converteix els seus espectacles en únics i irrepetibles. Consulteu a http://www.farashadansa.blogspot.com.es/ per saber més de Farasha.

El taller

La formadora serà la Montse Morilla que compta amb una llarga experiència en l'àmbit formatiu. 

El nivell al qual es duu a terme el taller és intermig-bàsic, tot i això, el ritme s’adapta sempre en funció de les noies que conformen el grup.

Dansa Oriental

La dansa oriental parteix d'un gran respecte pel cos de la dona, genera postures correctes, aporta confiança i benestar i treballa el cos de manera molt complerta. És expressiva i femenina.

Oblida els prejudicis i descobreix veritablement la Dansa Oriental!

Connecta amb el seu esperit mil·lenari i aprèn a moure't d'una manera increïble!

 

Horaris i calendari

L'activitat s'iniciarà el 19 de setembre i finalitzarà el 26 de juny, seguint el calendari escolar d'enguany.

El taller es realitzarà els dimarts de 20:30 a 22:00h 

Preu i pagament

El pagament i les inscripcions de les activitats que s'organitzen des del Casal Popular es faran trimestralment. Preus 2017/2018:

  • 75€/trimestre per socis/es del Casal Popular (25€/mes)
  • 90€/trimestre per no socis/es del Casal Popular (30€/mes)

Inscripció

Podeu realitzar la inscripció al taller i demanar informació a través de la següent adreça electrònica: farashadansa@hotmail.com

Comentaris (2)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge