Taller de Dansa Oriental

Presentació

L'entitat Farasha neix el 2005 a Vilafranca del Penedès amb el propòsit de donar a conèixer i apropar a tots els públics la Dansa Oriental, allunyar la visió purament de seducció que se li ha atribuit a aquesta dansa i mostrar la seva vessant més artística. La companyia ofereix espectacles de gran i petit format on s'hi poden trobar diferents estils de dansa oriental i elements d'altres disciplines fruit de l'experiència i la creativitat de les seves ballarines. A més ocasionalment incorpora músics en directe i col·laboracions d'altres artistes, fet que converteix els seus espectacles en únics i irrepetibles. Consulteu a http://www.farashadansa.blogspot.com.es/ per saber més de Farasha.

El taller ofereix la possibilitat de treballar la Dansa Oriental o l'Estil Tribal Americà (ATS). La formadora serà la Montse Morilla que compta amb una llarga experiència en l'àmbit formatiu. 

Dansa Oriental

La dansa oriental parteix d'un gran respecte pel cos de la dona, genera postures correctes, aporta confiança i benestar i treballa el cos de manera molt complerta. És expressiva i femenina. Oblida els prejudicis i descobreix veritablement la Dansa Oriental. Connecta amb el seu esperit mil·lenari i aprèn a moure't d'una manera increïble!

Estil Tribal Americà

La dansa Tribal és un nou estil que evoluciona des de la Dansa Oriental. El format Tribal Americà és la base de l'evolució de nou Tribal Fusió i consisteix en una sèrie de passos i moviments que es combinen per crear seqüències. Com si es tractés de parlar un nou idioma, aprendrem tot un seguit de passos amb els que podrem improvitzar i ballar juntes, al més pur estil de tribu. No cal experiència en Oriental.
 

Horaris i calendari

L'activitat s'iniciarà el 4 d'octubre i finalitzarà el 30 de juny, seguint el calendari escolar d'enguany. Es pot realitzar l'activitat en els següents horaris: 

  • Dimarts de 20:00 a 21:30 - Dansa Oriental

  • Dimecres de 18:30 a 20:00 - Estil Tribal Americà (ATS)

Important: els cursos tenen diferent temari i les classes no són intercanviables.

Preu i pagament

El pagament i les inscripcions de les activitats que s'organitzen des del Casal Popular es faran trimestralment. Preus 2016/2017:

  • 75€/trimestre per socis/es del Casal Popular (25€/mes)
  • 90€/trimestre per no socis/es del Casal Popular (30€/mes)

Inscripció

Podeu realitzar la inscripció al taller i demanar informació a través de la següent adreça electrònica: farashadansa@hotmail.com

Comentaris (2)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge