Taller de Capoeira

Presentació

La capoeira és una expressió cultural que engloba diverses facetes. La més coneguda és la faceta d'art marcial, encara que la resta són igual d'importants: la faceta musical i d'expressió corporal, la faceta oral/lingüística i la faceta tradicional. Va ser desenvolupada en Brasil per descendents d'esclaus africans. Es coneix per moviments ràpids i expressius, que utilitzen braços i cames per executar maniobres de gran agilitat en forma de puntades, girs i demolicions. La capoeira en situacions reals incorpora moviments baixos i desequilibrants, mentre que en l'àmbit esportiu s'utilitzen més els moviments alts i les demostracions d'habilitat.

Una característica que distingeix la capoeira de les altres arts marcials és la seva música. Els practicants d'aquest art marcial no solament aprenen a jugar i lluitar, sinó també a cantar i tocar els instruments típics. Un capoeirista avançat que ignora la música és considerat incomplet. Altres expressions, com maculelê o samba di roda, són molt associades a la capoeira, encara que tenen orígens i significats diferents.

Horaris i calendari

L'activitat es realitzarà els dilluns de 17:30 a 19:30 i dissabtes alterns en forma de sessió oberta. L'inici de l'activitat serà l'8 d'octubre i finalitzarà el 17 de juny, seguint el calendari escolar d'aquest any.

Preu i pagament

El pagament i les inscripcions de les activitats que s'organitzen des del Casal Popular es faran trimestralment. Preus 2018/2019 per a les sessions de dilluns:

  • 72€/trimestre per socis/es del Casal Popular (24€/mes)

  • 108€/trimestre per no socis/es del Casal Popular (36€/mes)

Inscripció

Podeu realitzar la inscripció al taller en el següent enllaç.

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge