Grup d'Aprenentatge Col·lectiu

Què és el GAC?

El GAC és un Grup d'Aprenentage Col·lectiu. Les persones que el conformen trien una temàtica que és d'interès de totes, fan una lectura relacionada i després es troben per compartir, debatre, ampliar informació, ...
 

Qui hi pot participar?

Totes les persones que, prèvia inscripció, assumeixin el compromís per conèixer el tema (en aquest cas, com a mínim, fer o intentar fer tota la lectura proposada).
 

Quan serà?

El primer divendres de cada mes. Si és festiu canviarem la data. Començarà el 2 de desembre. I continuarà el 13 de gener, el 3 de febrer, el 3 de març, el 7 d'abril, el 5 de maig i el 2 de juny.
L'horari ens l'heu de dir vosaltres. Per nosaltres seria de 17'30 a unes 19 hores, aproximadament.
 

Quin tema hem escollit?

El grup ja fa més de 2 anys que funciona, encara que les persones han anat canviant. Hem llegit: Donde está mi Tribu de Carolina del Olmo, De Rabietas i Conflictos de Rosa Jové, Libertad y límites-amor y respeto de Rebeca Wild i/o Aprender a educar de Naomi Aldort.
Aquest cop volem parlar de l'educació creadora i Arnó Stern. El llibre serà "Del dibujo infantil a la semiología de la expresión" de l'Arnó Stern. El llibre está descatalogat, per tant, qui vulgui participar-hi, primerament, ens ha d'escriure a: creixementribu@gmail.com per a que li poguem fer arribar.
Alguna informació més:
 

Com ho farem?

El llibre el llegirem en dues sessions. A la sessió del desembre treballarem fins a la pàgina 62, i a la següent sessió fins al final. Estem valorant la possibilitat que assiteixi a les sessions o a una sessió extraordinària una persona formada amb l'Arnó Stern.
 

Com continuarà?

El grup continuarà després d'aquesta lectura amb les lectures que s'acordin entre totes les persones que hi vulguin participar. 
També pot ser que sorgeixin temàtiques i llibres diferents i es decideixin fer grups diferents.
 

A qui pot interessar?

En aquest cas la lectura i el tema triat és d'interès col·lectiu. Qualsevol persona que es pregunti: perquè dibuixo com quan tenia 7 anys? O, perquè no dibuixo?.
És d'especial interès per a pares i mares, educadors i educadores i qualsevol persona que estigui en contacte amb infats i que l'interessi la creació, la creativitat i el respecte de les necessitats més primàries.
 

Algunes coses que has de saber?

  • És una activitat gratuïta però requereix d'un mínim de compromís en el tema i el seu coneixement i també en la participació.
  • Els infants són més que benvinguts i, per tant, les sessions es fan amb el màxim de respecte a les necessitats de totes les persones que hi siguin.
 

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge