Seminaris d'economia crítica: Reflexionant sobre les alternatives al capitalisme

Presentació

Després del treball de l'any passat amb el curs "Per entendre el capitalisme", enguany us proposem pensar quines són les alternatives a aquest model econòmic amb el nou curs "Reflexionant sobre les Alternatives".

És  un fet que cada cop hi ha més persones que és pregunten sobre les alternatives a un model de societat capitalista indesitjable per la   majoria de les persones que habitem el planeta. L’objectiu d’aquest curs se centra en plantejar diferents propostes, idees, arguments, etc, que serveixin per la reflexió i per l’acció a totes aquelles persones que tenen la voluntat de participar en aquest procés de transformació social. Així doncs el que pretenem és oferir una perspectiva amplia, tant a nivell històric com metodològic, al voltant del debat sobre les alternatives que serveixi per enriquir el bagatge col·lectiu per la transformació social.

 

Sessions del curs

- Conceptes, criteris i fonaments. Utòpics clàssics.
- Algunes propostes d’experiències històriques i normatives.
- Socialisme del segle XXI ​i model auto-centrat.
- Municipalisme.
- Enfocaments sobre la producció.
- Repensant l’aquí i l’ara.

 

Preu i pagament

El cost total del curs és de 25€ pels no socis/es i 20€ pels socis/es que s'hauran d'abonar en metàl·lic el primer dia del curs.

 

Inscripció

Inscripcions a través d'aquest enllaç

Horaris i calendari

L’activitat durarà sis divendres seguits, iniciant-se el 20 d’octubre, per tant, es realitzarà els següents dies: 20 d’octubre, 27 d’octubre, 3 de novembre, 10 de novembre, 17 de novembre i 24 de novembre.

L’horari serà de 19h a 21h

Comentaris (1)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge