Comunicació no violenta

Què és la Comunicació No Violenta? 

La Comunicació No Violenta (CNV), creada pel Dr. Marshall Rosemberg,  està considerada un llenguatge de vida que ajuda a comunicar-nos des de l'amor, l'autenticitat i l'empatia cap a un/a mateix/a i cap  els altres. Ens ofereix l'oportunitat d'identificar els nostres valors i viure'ls amb respecte.

La CNV ens dóna moltes eines per a connectar amb els pensaments, les emocions, sentiments i necessitats (pròpies i dels altres), per posar-los-hi nom, per trobar estratègies on tothom hi guanyi i per tenir recursos per a fer front als processos que van sorgint. 

Que és el Grup de Comunicació No Violenta?

EL Grup de CNV és una bona oportunitat per aprendre, practicar  i integrar a les nostres vides la CNV a través d'un grup de pràctica.  Aquest grup ens permetrà anar descobrint els beneficis que ens aporta.

Com són les sessions?

En les sessions es planteja una temàtica (el dol, la culpa, la por, ....) i a partir d'aquí, de manera dinàmica es van desenvolupant la sessió. La sessió està dinamitzada i facilitada per la Franzina.

Cada sessió inclou una dinàmica inicial, intercanvi d'empatia i exercici de treball de CNV amb el cos.

Qui és la persona facilitadora?

 La Franzina Balagué Bellido és mare de dues criatures i viu en un projecte de comunitat rural sostenible. Practica i transmet la CNV des de fa més de 10 anys, és diplomada en Logopèdia i està en formació permanent en Facilitació de Processos personals i de grup, Resolució de conflictes, treballs amb l'infant interior i CNV.

"Per a mi la CNV és una opció de vida i un camí de creixement personal." Si voleu saber més d'ella podeu mirar: www.viulaveu.com

Quan i com seran les sessions?

Les sessions seran un cop al mes. Amb una durada de 2 hores. El tercer divendres de mes de 17'30 a 19'30 hores.

Començaran el divendres 16 de desembre i després ja es marcaran totes les dates posteriors.

Quin és el cost?

L'aportació és de 5 euros al mes i s'abonarà per trimestres. Excepte la sessió de desembre que serà la única de l'últim trimestre d'aquest any.

Qui hi pot participar?

Tothom qui faci inscripció prèvia i hagi participat en una sessió prèvia amb la Frazina.

* Has de saber que en aquesta activitat els infants són més que benvinguts i, per tant, el grup es desenvoluparà respectant les necessitats de tothom que hi participi.

Comentaris (0)

Deixa un comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar continguts no desitjats (SPAM)
Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que veus a la imatge