Rodaplaces 2017

Data: 
dissabte, 02 setembre. 17:30
Espai: 
Altre

rodaplaces.png


Media Folder: 

 

Amb l’objectiu de reforçar el protagonisme dels infants durant la Festa Major, augmentar les activitats adreçades a ells i recuperar el carrer com a espai de lleure i relació ciutadana va néixer, ara fa cinc anys, el Rodaplaces, de la mà de La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca.

La tarda del dia 2 fins a cinc propostes de diferents disciplines escèniques de petit format però de qualitat prenen els carrers del centre, que s’omplen de vida amb famílies voltant d’un punt a l’altre per poder-les veure i gaudir. Quatre dels cinc espectacles es representen dues vegades, en passis de vint-i-cinc minuts i en horaris esglaonats perquè tothom pugui anar tombant per veure’ls. Quan tots quatre acaben, la plaça de la Vila pren protagonisme acollint el cinquè i darrer espectacle.

Prepareu-vos per rodar per les places assaborint cinc espectacles ben diferents, petits i de qualitat, qualitat, com els nostres infants. No us ho podeu perdre.

Us presentem, doncs, el programa d'aquesta edició del Rodaplaces:

 

 

 

QUÈ HI HA PER SOPAR?

Carme Jariod (contes-titelles)

17.30 i 18.30 / Plaça de Santa Maria

La guineu de ciutat ha anat al camp per primer cop i té molta gana! "Què hi ha per sopar?" murmura fent salivera...Els animals de la granja, espantats, ideen un pla sorprenent i esbojarrat per ensarronar-la. Però com es pot enganyar a una guineu de ciutat? Amb el seu teatrí, l'actriu Carme Jariod presenta la història d'una guineu de ciutat que té alguns problemes per reconèixer els animals de granja dels que es pot alimentar. Basat en el conte del mateix títol de Claire Freedman.

 

 

MagaLaia.jpg


Media Folder: 

 

LA MAGA QUE LA CAGA

Laia Cruells (pallassa)

17.30 i 18.30 / Plaça de la Vall del Castell

Sense parlar ni una paraula, a través el gest i el ball, la Maga Laia ens fa jocs de màgia que poden sortir bé... o no! Però de ben segur farà riure al públic i l'animarà a participar.

 Di-versions.jpg


Media Folder: 

 

DI-VERSIONS DE CIRC

Malabaring Brutal (circ)

18.00 i 19.00 / Plaça de la Constitució

...jugant amb els malabars, volant pels aires i fent equilibris passa el temps, passa la vida...

 

 

MagStruc.jpg


Media Folder: 

 

AIXÒ NO ÉS MÀGIA... O SÍ!

Mag Struc (màgia)

18.00 i 19.00 / Plaça de Sant Joan

Espectacle de màgia De-Struc-tiva, ple d'humor, sorpreses i il·lusió adreçat a un públic familiar. Una proposta original, fresca i diferent que pretén mostrar-vos que la màgia es troba en nosaltres mateixos, neix de les nostres il·lusions i és fruit de la nostra imaginació. Amb un ritme divertit molt accelerat, els jocs de mans i els gags màgics es succeeixen desenfrenadament per oferir-vos un espectacle ple d'impossible que desafia les lleis de la lògica.

 

 

Zum.jpg


Media Folder: 

 

ZUM

La Tresca i la Verdesca (animació musical)

19.30 / Plaça de la Vila

ESPECTACLE FINAL

Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, en el qual els músics canten i toquen un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació directa a través de la música.