"L'Extrema dreta a Catalunya" amb Jordi Borràs

Data: 
dissabte, 14 abril. 19:00
Espai: 
Sala polivalent

Jordi Borràs relatarà el seu punt de vista sobre el moviment ultradretà al nostre país arran de la seva experiencia en l'extens seguiment que ha realitzat sobre aquest moviment. Durant l'acte també es disposarà d'exemplars del seu darrer llibre "Dies que duraran anys".

En Jordi Borràs és un reporter gràfic independent que col.labora en diferents mitjans de comunicació catalans com Nació digital, directa, o el Singular Digital.
A publicat fotografies a The Guardian,a la revista anglesa especialitzada en extrema dreta “Hope Not Hate” i regularment també a l’agència Demotix. El seu primer llibre destacat en el camp de la fotografia,va ser, Warcelona,una història de violència”al 2013. El 2015 va presentar “Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya” que també va presentar a Berlín. El setembre de 2015 destapa l’origen i segueix demostrant lligams de Societat Civil Catalana amb l’extrema dreta a través de diversos reportatges d’investigació. Una recerca que queda plasmada en el llibre “Desmuntant Societat Civil Catalana” també del 2015.

Activitat organitzada per CDR Vilafranca i la Comissió Antirepresiva del Penedès.