L'Aplec del Casal Popular

Data: 
diumenge, 26 març. 11:00
Espai: 
Altre

Perquè ens ve de gust reunir-nos i conèixer totes les cares d'aquelles persones que participen del dia a dia del Casal, el proper diumenge 26 de març el Casal Popular organitza un Aplec a l'aire lliure, una trobada festiva per veure com respira l'entitat i conèixer el que s'hi fa. Aquest Aplec serà un acte obert a tothom, per a totes les edats, per compartir un dia tots plegats i veure'ns, on hi participen els diferents col·lectius i entitats vinculades amb el Casal.

 

L'Aplec del Casal Popular
DIA: 26 de març
LLOC: Muntanya de Sant Jaume (antic Casal 2000)
HORARI: 
11.00 / arribada
11.30 / inici gimcana
13.30 / vermut
14.30 / dinar popular

Pots venir tot el dia o només una estona, el que ens ve més de gust és que us hi deixeu veure!
No és exclusiu per sòcies del Casal; si tens amistats o familiars que voldrien venir, convida'ls a participar, pot ser l'excusa perfecte per animar-los a fer-se soci ;)

 

Gimcana i vermut
La GIMCANA del matí està organitzada per una comissió del Casal Popular juntament amb diferents entitats i col·lectius vinculats al Casal, que han preparat un seguit d'activitats per a totes les edats. Seguidament podrem gaudir d'un VERMUT mentre s'acaba de fer el dinar. Pel vermut, el Casal aporta el pica-pica; la beguda cadascú se la pot comprar al bar.
 

Dinar Popular
Si us voleu quedar a DINAR caldrà que compreu prèviament el tiquet a la barra del Casal Popular abans del dia 22 de març (fora d'aquesta data ja no es vendran més tiquets). L'Aplec és una festa per a totes les edats, així que, si es vol, el dinar dels més menuts que comprin tiquets el servirem més d'hora, durant l'horari de vermut.
Menú adults (10€): xai i botifarra, mongetes, pa, beguda i postres.
Menú vegetarià (10€): mongetes, escalivada, pa, beguda i postres.
Menú infantil (5€): botifarra, pa, beguda i postres.
- Per reduir residus a l'hora de dinar, porta el teu GOT, PLAT i COBERTS de casa!
 

Apunta't-hi!
Com totes les activitats del Casal Popular, l'Aplec també és un acte autogestionat, que el finança per una banda el Casal i per l'altra a través dels ingressos que es facin amb el dinar. Així, entre tots fem créixer el Casal.
Per facilitar l'organització i la previsió d'assistents, ens aniria bé que, si vols venir, omplissis el formulari de l'enllaç següent. Tingues en compte que aquest formulari ens servirà per fer una previsió d'assistents; això sí, malgrat apuntar-se al dinar, és imprescindible haver comprat el tiquet a la barra del CPV igualment.

>>VULL VENIR A L'APLEC DEL CPV! - INSCRIPCIÓ

RECORDA: Encara que ja t'hi hagis inscrit, cal comprar els TIQUETS PEL DINAR, abans del 22 de març a la Barra del CPV (fora d'aquesta data ja no es vendran tiquets)


Ens veiem a l'Aplec!