Clap!, un espectacle de Sidral Brass Band

Data: 
diumenge, 28 gener. 18:00
Espai: 
Espai gastronòmic

La companyia Sidral Brass Band presentarà el seu nou espectacle per a públic familiar Clap! al Casal Popular de Vilafranca el proper diumenge 28 de gener a les 6 de la tarda en una funció que servirà per encetar la gira 2018 que recorrerà diferents indrets de la comarca, entre ells, la Mostra de Teatre infantil i Juvenil d’Igualada.

Després d’omplir carrers i escenaris de tot el país i part de l’estranger amb l’espectacle Red Red Wine i continuar en gira, Sidral Brass Band amplia paral·lelament el seu repertori amb una nova proposta adreçada al públic familiar.

Clap! és una obra teatral i un concert a l’hora. És música i és clown. Són paraules i cançons. És un espectacle de contrastos on la música i el teatre s’uneixen per fer-se més grans. Un xou per a totes les edats que anima, fa riure, distreu, i posa en valor la importància de la música (i els músics) per sobre de tot.

Sis músics mostren la seva versatilitat en directe amb un reguitzell de cançons de totes les èpoques i estils, passades, evidentment, pel filtre d’una brass band, el seu particular llenguatge. Perquè Clap! és música, molta música: de Vivaldi a la Macarena, de Bach a Superman. Sí, ja em dit que era un espectacle de contrastos...

Un personatge vingut de l’espai descobreix la música per primer cop. Les seves habilitats, la paraula i l’humor el faran trobar-se amb ell mateix i comprovar com la música li canvia l’ànim. Del nerviosisme a la calma, de l’amor a l’odi, de la por a la valentia, de la tristesa a l’alegria en un segon. Contrastos que faran que la seva missió espacial sigui més emocionant.

Clap! és per a petits i grans. Per l’amor al teatre i a la música. I, sobretot, perquè la música ens faci volar!

 

L’espectacle és per a totes les edats, l’entrada és lliure fins a omplir localitats i amb el funcionament de taquilla inversa, és a dir, un cop acabat l’espectacle hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment.

Pots veure més informació de l’espectacle, la companyia i els seus intèrprets aquí.

 

Clap! de Sidral Brass Band
Espectacle per a tots els públics
Diumenge 28 de gener
18.00 h - Casal Popular de Vilafranca
(Entrada: taquilla inversa)